marți, 1 mai 2012

iGO My Way pentru android

iGo MY Way este un soft de navigaţie care foloseşte GPS-ul intern al telefoanelor şi nu necesită conexiune la internet, deci nu implică vreun cost în timpul folosirii. Softul este disponibil şi în limba română cu o multitudine de harţi şi puncte de interes. Aplicaţia, fiind foarte populară, nu cred că mai are nevoie de prezentare, însă iată paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a o instala :

   1.  Descărcaţi aplicaţia (o primă parte a aplicaţiei), încercaţi aici.
După descărcare extrageţi din arhivă fişierele APK .
   2.   Descărcaţi apoi cea de-a doua parte a aplicaţiei, încercaţi aici .
După download extrageţi fişierul iGO; după extragere va rezulta un folder ce conţine la rândul lui 2 foldere content şi license..
Cei care au o versiune de Android mai mică de 2.3 , mai trebuie să instaleze suplimentar softul AndroZIP. Eu am 2.3 şi nu am avut nevoie de această aplicaţie.
   3.   Copiaţi în cardul telefonului (cel implicit sau extern) folderul “iGO” şi fişierul “device.nng” (fişierul device.nng îl găsiţi în folderul license), pe care le-am amintit mai sus la Pasul 2. Repet, direct în card , nu în alt folder. Dacă nu copiaţi cele două fişiere direct în card, după instalare, o să vă apară o eroare de genul “missing or incomplete folder: iGO/license”.
   4.   Copiaţi pe cardul telefonului aplicaţia din folderul de la Pasul 1, aplicaţie care se potriveşte telefonului în funcţie de rezoluţia acestuia. De exemplu, pentru Samsung Galaxy S Plus, copiem “iGO [800x480].apk”; 800x480 = rezoluţia telefonului, pe care o aflaţi de pe site-ul producătorului sau din manualul smatphone-ului.
   5.   Se instaleză din telefon aplicaţia "iGO [...x...].apk" (iGO [480x800].apk în cazul meu).
   6.   După instalare se lansează aplicaţia.

..... and... that's it!

Pentru eficienţă cautaţi cele mai actualizate harţi şi descărcaţi harţi cu ţările pe care le doriţi. După descărcare, copiaţi, după nevoie, hărţile în "CARD/iGO/content/map/". Vă recomand să nu încărcaţi memoria telefonului cu harţi pe care nu le folosiţi.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu